Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Έκθεση Παλιάς Φωτογραφίας στην Ορμύλια!


Η ομάδα του Θεατρικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Πολύτροπον  "Διατήρησης-Συντήρησης και Διάδοσης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς"  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών "Ανδρομάχη" και τον Φιλόπτωχο και Πολιτιστικό Σύλλογο Ορμύλιας "Η Αγάπη"  παρουσιάζουν την έκθεση Παλιάς Φωτογραφίας στο χώρο του παλιού καφενείου του Γεωργίου Μπούιντα.
Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια που έχει στόχο να αναδείξει σημαντικά στοιχεία της πολιτιστικής  μας κληρονομιάς  και είναι χρήσιμο να την επισκεφτούν όλοι οι Ορμυλιώτες και όχι μόνο.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.    


Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. 


 
3 σχόλια:

  1. Αξιόλογη προσπάθεια! Μπράβο! Μπορείτε να βάλετε μερικές φωτογραφίες από την έκθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν βρίσκομαι Ορμύλια για να βγάλω ο ίδιος φωτογραφίες, οπότε και θα προσπαθήσω να βρω κάποιον να βγάλει και θα τις ανεβάσω σε νέο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μου αρέσει πολύ να βλέπω φωτογραφίες απ' το παρελθόν. Σπάνια έρχομαι στο χωριό, αφού δεν έχουν απομείνει αρκετοί εν ζωή συγγενείς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.