Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Ιστορία σπατάλης στην Ορμύλια Χαλκιδικής!

Μία ιστορία σπατάλης, φέρεται να είχε γίνει στον πρώην Δήμο Ορμύλιας Χαλκιδικής, όταν και δόθηκαν 6.000 ευρώ για ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Σύμφωνα με την "Καθημερινή", και τις εκθέσεις του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, πολλές ιστορίες σπατάλης δημόσιου χρήματος βγήκαν στο φως, μία εκ των οποίων για τον πάλαι ποτέ Δήμο Ορμύλιας. Συγκεκριμένα, το επίμαχο σημείο για την Ορμύλια είναι το εξής: "Στον Δήμο Ορμύλιας στη Χαλκιδική, αντιθέτως, μοίρασαν τη γιορτινή τους διάθεση ανάμεσα στα Χριστούγεννα και το Πάσχα - και πλήρωσαν 6.000 ευρώ για κάρτες. "

Στο ίδιο άρθρο, γίνεται αναφορά σε μία ακόμη σπατάλη δημόσιου χρήματος σε Δήμο της Χαλκιδικής. Στον πρώην Δήμο της Παλλήνης, οι δημότες αναγκάστηκαν να πληρώσουν 900 ευρώ για να κρατηθούν πρακτικά από τις συνεδριάσεις του Οκτωβρίου - μόνο που το δημοτικό συμβούλιο δεν έκανε καμία συνεδρίαση τον Οκτώβριο!

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της "Καθημερινής" εδώ.

2 σχόλια:

  1. Σε ποιά χρονική περίοδο αναφέρεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αναφέρει χρονική περίοδο στο άρθρο, αλλά εννοείται πριν από το 2011, όταν και εφαρμόστηκε το πρόγραμμα "Καλλικράτης".
    Το Σώμα Ελέγχων Δημόσιας Διοίκησης βρίσκεται στο στάδιο των ελέγχων γι' αυτό και δεν αναφέρονται πολλές λεπτομέρεις για τις υποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.