Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Οι σταυροί των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014

Σας παρουσιάζουμε τους σταυρούς που πήραν οι Ορμυλιώτες υποψήφιοι, τόσο στην Εκλογική Περιφέρεια Ορμύλιας, όσο και στη Δημοτική Κοινότητα Ορμύλιας. Αν θέλετε να δείτε τους σταυρούς από τις υπόλοιπες Εκλογικές Περιφέρειες και τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πολυγύρου τότε πατήστε εδώ για τον συνδυασμό του κ. Ζωγράφου, εδώ για τον συνδυασμό του κ. Κανταρά, κι εδώ για τον συνδυασμό της κα. Χριστιανού.

Εκλογική Περιφέρεια Ορμύλιας
Ο μόνος από τους Ορμυλιώτες υποψηφίους που ξεπέρασε τις χίλιες ψήφους είναι ο Δέας Παύλος με 1404 ψήφους, ο οποίος ήταν φυσικά κι ο πρώτος από τους Ορμυλιώτες, στο ψηφοδέλτιο του κ. Ζωγράφου. Δεύτερος ο Δημητριάδης Χρήστος με 977 και τρίτος ο Ματέας Γιώργος με 872. 
Στο ψηφοδέλτιο του κ. Κανταρά, πρώτος σε ψήφους ήρθε ο Τσινάς Αργύριος με 615, ο οποίος βγήκε πρώτος και σ' όλο το ψηφοδέλτιο του κ. Κανταρά, δεύτερος ο Πάνος Ιωακείμ με 408 και τρίτη η Καμαργιώτη Αικατερίνη με 334 ψήφους.
Στο ψηφοδέλτιο της κα. Χριστιανού, πρώτος ήρθε ο Παρθενιώτης Δημήτριος με 132, δεύτερος ο Μαυρομάτης Χαράλαμπος με 99 και τρίτη η Θαλασσά Ελευθερία με 72.

Δημοτική Κοινότητα Ορμύλιας
Ο Σαραφίδης Αναστάσιος επανεξελέγη πρώτος με 615 ψήφους από το ψηφοδέλτιο του κ. Ζωγράφου, δεύτερος ο Τσινάς Ιωακείμ με 316 και τρίτος ο Τσιπέλης Δημήτριος με 269.
Στο ψηφοδέλτιο του κ. Κανταρά, πρώτος ήρθε ο Γουργούρης Βασίλειος με 420 ψήφους, δεύτερος ο Γεωργούδης Γεώργιος με 242 και τρίτος ο Μάλαμας Δημήτριος με 223.
Στο ψηφοδέλτιο της κα. Χριστιανού, πρώτη ήρθε η Αλμπάνη Βασιλική με 74 ψήφους.

Περισσότερα για τις έδρες σε λίγο...

Ψηφοδέλτιο "ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ" (Αστέριος Ζωγράφος)
Ψηφοδέλτιο "ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Πολυγύρου" (Τάσος Κανταράς)


  


Ψηφοδέλτιο "Λαϊκή Συσπείρωση" (Αγγελική Χριστιανού)

2 σχόλια:

  1. Ο Γιώργος Ματέας αναδείχτηκε πρώτος στο δημοτικό διαμέρισμα Ορμύλιας με 692 ψήφους με σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους συνυποψήφιούς του (Δημητριάδης 581, Δέας 515, Παπανικολάου 510, Αναγνωστούδης 202, Αλεκτορίδης 191, Χατζηχριστάκη 185, Κουβαλάκης 179, Μαλακούδης 104 και Καλαϊτζίδης 87). Είναι η επιβράβευση των συμπολιτών του προς το πρόσωπό του, γιατί είναι μια καθαρή προσωπικότητα. Συγχαρητήρια, Γιώργο, και νομίζω πως δικαιωματικά θα πρέπει να οριστείς αντιδήμαρχος στην Ορμύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ματεας εισαι μην μασας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.