Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Δεύτερος καλύτερος μαραθωνοδρόμος για το 2014 ο Παπαδημητρίου Αντώνης


Ένας μήνας και λίγες ημέρες μένουν για να μας αφήσει το 2014, και η λίστα των καλύτερων Ελλήνων Μαραθωνοδρόμων σε άνδρες και γυναίκες, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωσή της και για φέτος, ενώ ουσιαστικά είναι σχεδόν οριστική ως προς τις πρώτες θέσεις. Πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο Χριστόφορος Μερούσης και δεύτερος ο Ορμυλιώτης Παπαδημητρίου Αντώνης που σκαρφαλώνει με γεωμετρική πρόοδο προς την κορυφή.
Συγκεκριμένα, ο Αντώνης το 2011 κατετάγη 15ος*, το 2012 κατετάγη 8ος, το 2013 κατετάγη 4ος ενώ φέτος, βρίσκεται στη 2η θέση! Αν τα μαθηματικά επαληθευτούν, του χρόνου θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή! 
Το runningnews αναφέρει αναλυτικά τις λίστες σε άντρες και σε γυναίκες.

*Η γεωμετρική πρόοδος θα ήταν 100% επαληθεύσιμη αν το 2011 είχε καταταγεί 16ος. 

Να σημειώσω επίσης, ότι σε αντίστοιχο άρθρο μας, στα μέσα της φετινής χρονιάς, ο κος Τουλγέρογλου Νίκος, είχε σχολιάσει στο blog μας τους δύο καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμος, πλέκοντας το εγκώμιο για τον Αντώνη. 

Αντώνη συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.