Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Επιστροφή του Αντώνη Παπαδημητρίου στους αγώνες - 6ος στα 10km


Ο Παπαδημητρίου Αντώνης μετά από μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού έτρεξε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων που διεξήχθη παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο την περασμένη Κυριακή. Αν και είχε αποφασίσει να μην αγωνιστεί καθόλου σε κανένα αγώνισμα (Μαραθώνιο, 10km & 5km) την τελευταία στιγμή αποφάσισε να συμμετάσχει στα 10km τρέχοντας σε ρυθμούς προπόνησης. Τελικά όλα κύλησαν όμορφα, ο Αντώνης τερμάτισε στην 6η θέση με καλό χρόνο (33:39) και επίσης δεν παρατηρήθηκε καμία ενόχληση στο πόδι που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.
Επόμενος στόχος για τον Ορμυλιώτη αθλητή μεγάλων αποστάσεων, είναι να τρέξει σε μερικούς ακόμη αγώνες σε στυλ προπόνησης για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά, την άνοιξη να επιστρέψει στο αγώνισμα που τον καθιέρωσε στους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές, τον Μαραθώνιο.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του αγώνα των 10 χιλιομέτρων. Εμφανίζονται οι 10 πρώτοι της κατάταξης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.