Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Η Ορμύλια αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά της.

Η φωτογραφία είναι ενός αναγνώστη του blog,
την οποία δημοσίευσε στο facebook.
Συνοδεύτηκε από εύστοχη απάντηση "Ποια Χριστούγεννα δεν μας είπες;".
Τους τελευταίους μήνες, η Ορμύλια αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά της. Κι αυτό, όχι γιατί κάποια ζευγάρια ξεχύθηκαν στους δρόμους για ρομαντζάδα, ούτε γιατί οι δρόμοι γέμισαν με ροδοπέταλα. Ο λόγος είναι ότι οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής, αφήνουν σβηστές -επίτηδες- τις περισσότερες νέες λάμπες που τοποθετήθηκαν προ αρκετών μηνών, και έτσι η Ορμύλια απέκτησε έναν χαμηλό φωτισμό ιδανικό για να ενισχύσει τη ρομαντική πλευρά των Ορμυλιωτών. 
(σημ. ~ το παραπάνω κείμενο είναι προϊόν αστεϊσμού και μυθοπλασίας. )

Αφήνουμε τους αστεϊσμούς και ερχόμαστε στο θέμα που απασχολεί πάρα πολύ τους Ορμυλιώτες τον τελευταίο καιρό.
Σύμφωνα με την πράξη "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΟΡΜΥΛΙΑΣ Δ.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ" που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την 23η Ιουλίου του 2012 (μπορείτε να τη δείτε εδώ) τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων 125 φωτιστικά κατά μήκος του χωριού της Ορμύλιας. Η τοποθέτηση έγινε, όπως ενημερώθηκα από συγχωριανούς μου, την περίοδο κοντά στο Πάσχα του '14. Από τότε μέχρι και σήμερα, 17/11/2014, τα περισσότερα κανένα από τα φωτιστικά δεν λειτουργούνεί, ενώ οι κάτοικοι που μένουν στις γειτονιές με τα φωτιστικά που δεν λειτουργούν, δυσκολεύονται να πάνε σπίτι τους τις βραδινές ώρες. Τώρα δε, που το σούρουπο έρχεται νωρίς, η κατάσταση έχει κουράσει και τους πιο υπομονετικούς.
Το ερώτημα παραμένει εύλογο: Τα φωτιστικά θα ανάψουν τα Χριστούγεννα, μια και καλή με τα υπόλοιπα λαμπιόνια; 

Ενημέρωση 18/11: Ενημερωθήκαμε ότι το έργο της ολοκληρωμένης αστικής ανάπλασης δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και έτσι δεν έχει παραδοθεί. Όμως οι αρμόδιοι οφείλουν να σπεύσουν να λύσουν το ζήτημα άμεσα, γιατί ο ελλιπής φωτισμός δυσχεραίνει την πρόσβαση εκατοντάδων Ορμυλιωτών στην οικία τους.

1 σχόλιο:

  1. ποια λαμπιόνια; Ας ανάψουν τα φωτιστικά και θα είμαστε ευχαριστημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.